Buiten Bennebroek

Search
Close this search box.

Buiten bennebroek

Buiten Bennebroek biedt een bijzondere locatie voor workshops en cursussen. De charmante omgeving van een oude boerderij, waarbij de schuur is omgebouwd tot een gezellige en eigentijdse kookstudio, bevindt zich in het midden van de van de Randstad. Op de boerderij ervaart u een welkome ontsnapping. Hier heten we u dan ook van harte welkom voor een inspirerende workshop of informatieve cursus.

Over ons

Wij zijn Janine en Peter van der Geest, een echtpaar met een passie voor het slagersvak. Bijna 30 jaar lang hebben wij onze eigen slagerij in Heemstede gerund, waar wij onze klanten blij maakten met (h)eerlijke ambachtelijke producten uit onze eigen keuken. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke en gastvrije service en aan onze kwaliteit en vakmanschap. Dit blijkt ook uit de vele prijzen en erkenningen die wij in de loop der jaren hebben behaald. Zo zijn wij meerdere keren kampioen geworden in verschillende vakwedstrijden en competities. In 2012 mocht Peter zich meester worstmaker van het jaar noemen, en in 2021 werd hij als de 8e slager in Nederland bekroond met de titel Branche erkend Meesterslager. Janine is al meer dan 15 jaar een gerespecteerd jurylid en beoordelaar voor diverse vakwedstrijden en erkenningen binnen ons ambacht.

In mei 2023 hebben wij onze slagerij overgedragen aan twee enthousiaste opvolgers, Arjan en Jasper, die met net zoveel aandacht Keurslagerij Van der Geest voortzetten. Klaar met het slagersvak zijn wij nog zeker niet. Met onze huidige activiteit “Buiten Bennebroek” willen wij onze ervaring en kennis van het ambacht delen met iedereen die geïnteresseerd is in (h)eerlijke producten uit de slagerij. Wij nodigen u graag uit voor een workshop op onze unieke locatie, een oude boerderij die is omgebouwd tot een sfeervolle en moderne kookstudio. Hier gaan we samen aan de slag om de lekkerste en mooiste gerechten te maken. Alles wat u leert, kunt u ook in uw eigen keuken toepassen.

Wij hopen u snel te ontmoeten bij Buiten Bennebroek!